LU
« terug naar de homepagina

Natuurlijk genieten

De producten van LU Time Out zijn heerlijk knapperig, een bron van granen en gemaakt van alleen de lekkerste ingrediënten. Dat is natuurlijk genieten, op jouw moment! Op deze site vind je informatie over de heerlijke producten van LU Time Out. Probeer ze allemaal!

Robuuste Koeken

Robuuste Koeken

Voor de Robuuste Koeken van LU Time Out gebruiken we heerlijke ingredienten, zoals granen en stevige stukken chocolade en grove stukken hazelnoot of amandel. Kortom: lekkere, rijkgevulde koeken waarvan de smaak je hele mond vult. Verkrijgbaar in de smaken Hazelnoot Chocolade, Chocolade en Amandel Chocolade.


Granenbiscuits

Granenbiscuits

Neem de tijd om even te genieten van de Granenbiscuits van Time Out. Time Out Granenbiscuits zijn lekkere biscuits boordevol granen, met de rijke smaak van heerlijke ingredienten. De biscuits zijn met zorg gebakken én dat proef je! Time Out Granenbiscuits zijn knapperig lekker bij iedere hap. Handig per twee verpakt in de smaken Naturel, Melkchocolade, Hazelnoot en Speculaas.


Rijkgevulde Mueslirepen

Rijkgevulde Mueslirepen

Rijkgevulde Mueslirepen zijn smaakvolle mueslirepen met zorg gebakken, vol van smaak en een bron van granen. In het midden van de reep zit een heerlijke laag Chocolade of Chocolade-Hazelnoot créme. De Rijkgevulde Mueslirepen zijn per stuk verpakt en dus handig om tussendoor te eten. Voor als je echt even zin hebt in een genietmomentje! Verkrijgbaar in de smaken Hazelnoot en Chocolade.


Granenbiscuits rollen

Granenbiscuits rollen

Neem de tijd om even te genieten van de Granenbiscuits van Time Out. Time Out Granenbiscuits zijn lekkere biscuits boordevol granen, met de rijke smaak van heerlijke ingredienten. De biscuits zijn met zorg gebakken én dat proef je! Time Out Granenbiscuits zijn knapperig lekker bij iedere hap. Natuurlijk, Time Out Granenbiscuits nu ook in rol. Verkrijgbaar in de smaken Naturel, Melkchocolade, en Kokos.