LU
« terug naar de homepagina

Genieten? Natuurlijk!

De producten van LU Time Out zijn heerlijk knapperig, een bron van granen en gemaakt van alleen de lekkerste ingrediënten. Dat is natuurlijk genieten, op jouw moment! Op deze site vind je informatie over de heerlijke producten van LU Time Out. Probeer ze allemaal!

Granenbiscuits

Granenbiscuits

Neem de tijd om even te genieten van de Granenbiscuits van Time Out. Time Out Granenbiscuits zijn lekkere biscuits boordevol granen, met de rijke smaak van heerlijke ingredienten. De biscuits zijn met zorg gebakken én dat proef je! Time Out Granenbiscuits zijn knapperig lekker bij iedere hap. Handig per twee verpakt in de smaken Naturel, Melkchocolade, Hazelnoot en Speculaas.


Robuuste Koeken

Robuuste Koeken

Voor de Robuuste Koeken van LU Time Out gebruiken we heerlijke ingredienten, zoals granen en stevige stukken chocolade en grove stukken hazelnoot of amandel. Kortom: lekkere, rijkgevulde koeken waarvan de smaak je hele mond vult. Verkrijgbaar in de smaken Hazelnoot Chocolade en Chocolade.


Koekrepen

Koekrepen

Ook voor deze Time Out koekrepen worden alleen de lekkerste ingrediёnten gebruikt. Na het bakken wordne ze omhuld met een heerlijke laag melk chocolade. Time out Koekrepen zijn lekker bij elke hap en handig per stuk verpakt!


Time Out Extra Dun

Extra Dun

Time Out Extra Dun biscuits zijn heerlijk knapperig en zitten boordevol tarwe met de rijke smaak van heerlijke chocolade. Verkrijgbaar in 2 smaken: melk en pure chocolade.