Recepten overzicht   

Cheesecake met LU Kruidnoten

  1. Bereidingstijd: 25 min
  2. Portie: 6
  3. Moeilijkheidsgraad: 1/5

Ingrediënten:

  • 130 g Bastogne koekjes (1/2 pak)
  • 40 g boter
  • 400 g Philadelphia Naturel
  • 60 g poedersuiker
  • 125 ml zure room
  • 2 tl vanille extract
  • Bastogne of Milka Kruidnoten

Bereiding & Presentatie:

  1. Vet de springvorm (18 cm) in en bekleed de onderkant met bakpapier. Doe de Bastogne koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.
  2. Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix de boter met de fijngemalen koekjes. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
  3. Voeg de Philadelphia, poedersuiker, zure room en vanille extract in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet deze terug in de koeling voor minimaal 2 uur.
  4. Decoreer je Philadelphia cheesecake met Bastogne of Milka Kruidnoten. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.
#
#
#