Daar groeit liefde van
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Geschiedenis
Recepten overzicht
Bastogne muffins
Bereidingstijd:
30 min
Portie:
12
Moeilijkheidsgraad:
1/5
Ingrediënten:
17
LU bastogne (ca. 200 g)
100 g
zachte boter
70 g
kandijsuiker
3
eieren bij kamertemperatuur
10 cl
volle melk
50 g
bloem
20 g
maïszetmeel (2 eetlepels)
1/2
zakje bakpoeder (10 g)
een snufje zout
veelkleurige suikertabletten (optioneel)
Bereiding & Presentatie:
Verwarm de oven voor op stand 5/6 - 160 °C.
Klop de boter en de bruine suiker door elkaar.
Voeg vervolgens de eieren, melk, bloem, maïszetmeel, bakpoeder en zout toe. Meng tot er een homogene pasta wordt verkregen.
Plet de LU Bastogne in stukken en voeg ze toe aan het deeg; meng goed.
Verdeel in een muffinvorm met bakpapier en bak gedurende 15 minuten in de oven.
Ontvorm en laat afkoelen op een taartrooster. Geniet op kamertemperatuur.
Andere recepten
Cheesecake met LU Kruidnoten
Cheesecake met LU Kruidnoten
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Philadelphia Cheesecake
Philadelphia Cheesecake
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Bereidingstijd:
15 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Cheesecake met LU Kruidnoten
Cheesecake met LU Kruidnoten
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Philadelphia Cheesecake
Philadelphia Cheesecake
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Bereidingstijd:
15 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5